هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی

اسباب‌بازی بخش مهمی از فرهنگ و تاریخ هر سرزمین است، اسباب‌بازی برای کودکان هر سرزمین نه فقط بازی، سرگرمی و رشد مهارت‌های روانی- حرکتی است بلکه سازندۀ یک اجتماع و فرهنگ و نسل آینده است. اسباب‌بازی بهعنوان یکی از مسائل مطرح در اقتصاد جهان که نه تنها به‌عنوان یک کالای اقتصادی که به‌عنوان یک کالای استراتژیک فرهنگی مطرح است از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و پرداختن
به آن در موقعیت فعلی از اهمیت بالایی برخوردار است. ما به‌عنوان کشوری با پیشینه فرهنگی بالا باید به این امر نگاه ویژهای داشته باشیم.
جشنواره ملی اسباب‌بازی با پیشینه شش دوره توانسته است نتایج خوبی را در بخش‌های مختلف کسب کند و پویایی و حرکت‌های امیدبخشی را در این صنعت ایجاد کند و با همت و حمایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌عنوان متولی این امر در کشور باعث شده است که هر سال از سال گذشته پررونق‌تر برگزار شود. این جشنواره امسال وارد هفتمین دوره برگزاری موفق خود خواهد شد و ما برآنیم با
تشکیل بزرگترین گردهمایی فعالان حوزه اسباب‌بازی در کشور ضمن ارائه دستاوردهای این صنعت بتوانیم با برقراری تعاملات سازنده مسیر پیش رو در این صنعت را هموارتر کنیم و به‌عنوان متولیان اصلی این حوزه در کشور هدایت درست این جریان را در دست بگیریم. لذا امروز که در آستانه سومین سال متوالی باعنوان‌های مرتبط با تولید هستیم بیش از پیش لزوم برگزاری این جشنواره را مسجل می‌سازد.

چشم‌انداز هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی

ماموریت جشنواره هفتم: جشنواره هفتم با هدف حمایت و تقویت بسترهای ایجاد شده در سه حوزه طراحی، تولید، توزیع اسباب‌بازی و با تاکید بر گسترش روابط داخلی و بینالمللی به منظور دستیابی به بازارهای وسیعتر حرکت خود را آغاز خواهد کرد.
بیانیه مأموریت جشنواره هفتم: توسعه ظرفیت فرهنگی در کشور از طریق اسباببازی در راستای حمایت، ارتباط و حفظ ارزش های ایرانی و اسلامی به عنوان یک میراث جهانی و هدایت نسل آینده از این طریق است.
ما باور داریم که در کنار هم با تلاش دوچندان میتوانیم نرمافزارها و تولیدات بومی خود را ایجاد کنیم. نرمافزارهایی که حاملان اندیشه، فرهنگ و جغرافیای ایران هستند و به پایداری و توسعه نگرشهای ایرانی- اسلامی کمک خواهند کرد. این جشنواره با هدف تقویت بسترهای فرهنگی و اطلاعرسانی در خصوص حوزههای مختلف اسباببازی با تأکید بر محور طراحی، نوآوری و خلاقیت در این حوزه اقدامات خود را در بخشهای علمی، تخصصی، ترویجی، نمایشگاهی و اطلاعرسانی در دو حوزه ملی و بینالمللی انجام خواهد داد. ما مأموریت خود را در راستای اهداف و سیاستهای کلان فرهنگی و اجتماعی نظام جمهوری اسلامی صورت خواهیم داد. ما بر آن هستیم تا با استفاده از ارزشهای ایرانی – اسلامی بتوانیم مفاهیم، سنتها و نگرشهای حاکم بر جامعه را به نسلهای آینده و جهان انتقال دهیم و با توجه به کارکردهای اسباببازی بتوانیم جامعهای پویا با انگیزه و شاد را ایجاد کنیم. مخاطبان ما در این عرصه همه آحاد جامعه خواهند بود و بر حفظ ارزشهای فرهنگی ایران تأکید خواهیم داشت. ما با حمایت از تولیدات و تولیدکنندگان داخلی میتوانیم زیرساختهای این صنعت را تقویت کرده و به بازار جهانی برای صادرکردن ارزشهای فرهنگی خود کمک کنیم. ما در این جشنواره بهمنظور بالابردن دانش و ایجاد ارتباط درخصوص حوزههای مختلف در صنعت اسباببازی از بخشهای بینالمللی در این حوزه نیز استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم با استفاده از فناوری بهروز، ایدهها و محصولات بومی خود را به تولید و ارائه نزدیک کنیم.

اهداف جشنواره

هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد زمینهای مناسب بهمنظور آشنایی والدین و کودکان مربیان، پژوهشگران و تولیدکنندگان با مفاهیم بازی و اسباب‌بازی و ایجاد بستری برای طرح ایده‌های نو و کارآفرینی و ارتقای سطح کمی و کیفی اسباب‌بازی‌های تولید داخل است.
همچنین رشد آگاهی عمومی و شناخت نیازهای کودکان و نوجوان در حوزه‌های اسباب بازی و سرگرمی، شناسایی و تقدیر از صاحبان اندیشه و تلاشگران در زمینه‌های طراحی، تولید و توسعه دانش عمومی در این حوزه شناسایی و تقدیر از تولیدکنندگان و معرفی تولیدات آنها به خانوادهها و اطلاعرسانی از ظرفیت موجود اسباببازی و سرگرمی به مخاطبان از اهداف این جشنواره است. اما اهم اهداف این جشنواره را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:
برقراری ارتباط میان فعالان حوزه بازی و اسباببازی
استقرار نظام طراحی و نوآوری
کمک به ساماندهی صنعتی اسباببازی
توسعه و ترویج کاربردهای و کارکردهای بازی و اسباببازی
تقویت و ظرفیت سازی در صنعت اسباب بازی
ایجاد فضای تعامل در صنعت اسباب بازی بین متخصصان، تولید کنندگان، توزیع کنندگان، طراحان، رسانه ها و مردم
ارائه دستاوردها و پیشرفت های حوزه اسباب بازی در کشور در سال 1400

 

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت